KANGOO JUMPS SUNRISE






Kangoo - It's not just a sport! It's a lifestyle!!! ♥ :)


    

Talán kevesen tudják, de a Kangoo Jumps nagyon sok mindenre jó és szinte minden korosztálynak megfelelő mozgásforma. Amellett, hogy rendkívül szórakoztató, fogyaszt és rengeteg pozitív hatása van az egészségre is! 
Futáshoz és jogginghoz - Otthoni mozgáshoz - Fogyáshoz: formál és erősít - Csoportos fitnesshez - Atletikus edzéshez: erősít és kondícionál - Gyermekek fejlesztéséhez és játékhoz - Általános egészségi állapot és kondíció javítására - Szórakozásra!


Sziasztok, Timár Eszternek hívnak. Az aerobik kezdetben csak a hobbim volt. Rájöttem, hogy a környezetvédelem egyben az egészséges emberi életmódról is szól, így érdeklődésemnek és sportos életvitelemnek megfelelően ezek után elvégeztem a Testnevelési Egyetem aerobik sportoktatói és testépítő-fitness szakát. 2001 óta tartok zsírégető, alakformáló és kondistep órákat. 2003-ban megismertem egy új őrületet, a Kangoo Jump-ot, és vele együtt a biztonságos, ízületkímélő, ám de nagyon intenzív edzésmódszert. 
Tagja vagyok a Kangoo Klub Hungary csapatának. Legkedvesebb oktatott óráim évek óta a Kangoo Jump órák, melyek baráti légkörben, közösségi szellemben zajlanak. Vendégeim kitartóak, nem hagyják ki az órákat!

Mire jó a Kangoo Jumps? - Futáshoz és jogginghoz - Otthoni mozgáshoz - Fogyáshoz: formál és erősít - Csoportos fitnesshez - Atletikus edzéshez: erősít és kondícionál - Gyermekek fejlesztéséhez és játékhoz - Általános egészségi állapot és kondíció javítására - Szórakozásra! Fogyaszt a Kangoo Jumps? Gondolom ez foglalkoztat nagyon sok embert. Vajon fogyaszt-e, ha igen, mennyire? Tanulmányok szerint a kangoo cipőben végzett mozgás több kalóriát éget el, mintha ugyanazokat a mozdulatokat normál sportcipőben végeznénk. Kimutatták, hogy a Kangooval 25%-kal több energiát használunk fel, mint a normál aerobik közben. Ezért már érdemes felcsatolni, nem? 
A Kangooval egyidőben fejleszthető a test alsó és felső része, rövid idő alatt nagyon intenzív mozgás végezhető veleTúlsúly mellett is ajánlott? A Kangoo Jumps speciális lábbelije a túlsúlyosoknak, izületi  problémákkal küszködőknek is visszaadja az önfeledt ugrálás örömét, anélkül, hogy káros terhelést okozna. 

A kangoo-cipőkben végzett gyakorlatok nem terhelik az ízületeket: a cipő ugyanis a terhelés több, mint 80 százalékát elnyeli. Mennyi is az annyi? 30 perc alatt egy 60 kilós nő, illetve egy 80 kilós férfi körülbelül 300 kalóriát éget el a Kangooval.Mi szükséges hozzá? Bizony a Kangoo cipő nem olcsó mulatság. Viszont a fitness termek biztosítják, tehát csak a cipő bérleti díját kell kifizetned. Ha nagyon elszánt (és gazdag :))) vagy, vehetsz magadnak cipőt, de ne feledd, hogy több erősségű van, ráadásul néha szervízelésre is szorul, tehát mindenképp szakemberhez fordulj ebben az ügyben.
forrás:
www.kangooclub.hu 

A Kangoo Jumps sokoldalúsága: A Kangoo Jumps az egészségügyi és fitnesz előnyök és alkalmazási területek lenyűgözően széles körét kínálja, mint például: Kocogás, futás - Otthoni testedzés - Versenysportolók edzése: erő és kondicionálás - Csoportos fitnesz: (6 KJ Fitness program) - Gyermeknevelés és játékok (iskolai testnevelés órák) - Tánc, játékok, vagy csak szimplán az élvezet kedvéért - A fent említett orvosi felhasználásokra.






1037 Budapest, Bécsi út.154.
 Nyitva tartás: Hétköznap 6:00-22:00, Hétvége 8:00-20:00

Tel.: +36208495105